Картина на Симо се озовава изненадващо в кабинета на директора в епизода на криминалната комедия тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Безценната картина, заради която Хамелеона се озова във Варна и взе самоличността на г-н Христов, ще се озове в кабинета на директора Масларов. Как ще реагира на това Симо и няма ли да привлече вниманието на Лилавия?

Станислава Николова: Харесвам много Катя от „Господин X и морето“

Ася, Вики и Катя ще продължат борбата за сърцето на г-н Христов, всяка по своя начин. Катя е готова да иска развод, Вики ще реши да скача от скала, а Ася ще се отдаде на алкохола. Докъде обаче ще стигнат трите и няма ли тайната им да бъде разкрита?

Актьорите от „Господин Х и морето“ – готови за среща в класната стая

Симо ще продължи да преследва Невена, но тайната ѝ за затвора и честото ѝ ходене там ще продължи да мъчи Хамелеона. Защо на учителката ѝ се налага да ходи до там, така и няма да стане ясно.

Къната ще заведе Емил на стриптийз и ще сподели голяма тайна за отношенията му с Вики. Как ще реагира Емката и защо ще се стигне до бой в бара, ще разберем довечера от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес