Калин Врачански и Ина Добрева споделиха желанието си да участват в дискусии с учениците, които се вълнуват от кино и култура

„Онзи ден отидох да взема племенника си от училище, а всички деца крещяха: „Това е Господин Х!“, разказа Калин Врачански, който гостуваше заедно с актрисата Ина Добрева в „Здравей, България“. Двамата споделиха, че сериалът не само вълнува учениците, но и мотивира актьорския състав за срещи в класната стая.

Стоян Радев за ролите си в „Дяволското гърло” и „Господин Х и морето”

„Срещите на изкуството и киното с децата са изключително важни. Надяваме се да имаме възможност да реализираме такава дискусия и да разговаряме с учениците на такива теми“, допълни Ина, която влиза в образа на категоричната Невена в новия български сериал „Господин Х и морето“. Актрисата допълни, че за разлика от нея героинята ѝ е много стриктна и именно тази роля и е дала възможност да развие нови качества.

Станислава Николова: „Господин Х и морето“ ми донесе вдъхновение

„Всички моменти със Светломир Радев са много забавни – наслада е да снимаш с него, защото е толкова забавен в реалния живот, колкото и пред камера! Друг човек, с когото беше изключително удоволствие да снимам, е Васил Банов – играем от години заедно на сцената, а сега се срещнахме и на снимачната площадка“, сподели Калин Врачански за някои от любопитните тандеми в сериала.

Уроци по покер и бизнес предложение в „Господин Х и морето”

Как ще реагира Невена на новите учебни методи на господин Христов? Ще се противопостави ли или напълно ще подкрепи нетрадиционния му подход да учи децата на покер? Зрителите ще научат в новия епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето“ тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес