Гледайте новите приключения колоритните герои на 8 юни от 20.00 ч.

 

В събота вечерта злото няма да остане безнаказано. Ефирът на NOVA отново ще срещне зрителите с легендарните воини Костенурките нинджа, превърнали се в любимци на няколко поколения. Премиерата на филмовата лента „Костенурките нинджа: На светло“ е тази вечер от 20.00 ч. и ще разкаже новите вълнуващи приключения на Леонардо, Рафаел, Микеланджело и Донатело, които ще срещнат нови приятели и нов още по-страшен враг. Лентата е създадена по мотиви от едноименните комикси на Кевин Ийстмън, а нейни създатели са режисьорът на „Трансформърс“ Майкъл Бей и ДЕЙВИД ГРИЙН.

В първата част Меган Фокс, в ролята на безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл, имаше едно желание - да изобличи Шрьодер и предвожданите от него нинджи от клана Фут, превърнали Ню Йорк в град на престъпленията, мрака и корупцията. Бъдещето за хората изглеждаше мрачно, докато четиримата прокудени братя, излезнали от градските канали, не откриват съдбата си да бъдат „Костенурките нинджа”. Заедно с Ейприл те успяват да сложат край на престъпната империя на Фут.

Тази вечер ще видим как злодеят Шрьодер бяга от затвора и се съюзява с лудия учен Бакстър Стокам, съпровождан от глуповатите Бибоп и Рокстеди. Костенурките нинджа не се колебаят нито за миг и взимат нещата в свои ръце. Заедно новите им приятели те се опитват да обезвредят Шрьодер, но се оказва, че пред тях стои много по-страшен враг в лицето на коравосърдечния Кранк, който е озвучен от звездата на „Всички обичат Реймънд“ – Брад Гарет.

Във филма участие взимат отново неустоимата Мегън Фокс, Уил Арнет, Лаура Лини, Алън Ричсън и Джеръми Хауърд. А ефектите и увлекателният сюжет гарантирано ще впечатлят зрителското око.

Ще се окаже ли тази битка непосилна за четирите костенурки и приятелите им? Не пропускайте отговора в премиерата на приключенския екшън „Костенурките нинджа: На светло“ тази събота от 20.00 ч. по NOVA