Гледайте Ръсел Кроу, Бен Афлек и Хелън Мирън във филма тази вечер от 22.15 ч.

Опитният репортер Кал Макафри (Ръсел Кроу) ще се заеме с разплитането на убийството на личната асистентка на влиятелен конгресмен в криминалната драма „Правилата на играта” тази вечер от 22.15 ч. по NOVA.

Във филма на Кевин Макдоналд участват и холивудските звезди Бен Афлек, Хелън Мирън и Рейчъл МакАдамс, един повече от блестящ актьорски състав. „Правилата на Играта” е политически трилър, базиран на британски телевизионен минисериал със същото заглавие.

Сюжетът на тази филмова лента надниква в „мръсните” тайни от света на бизнеса и политиката, които винаги се оказват смъртоносни. Героят на Ръсел Кроу е готов да извади на светло интригите и корупцията, за да могат виновниците да бъдат наказани.

Сценарият е дело на съвместната работа на Матю Карнахан, Тони Гилрой, Питър Морган и Били Рей. Четиримата успяват да създадат трилър, зареден с интрига, динамика и сарказъм, които превръщат филма в истинско удоволствие за киномани. Дали репортерът Кал Макафри (Ръсел Кроу) ще успее да стигне до „дъното” на тази криминална драма? И ще направили ли компромис с личната си съвест в името на оцеляването?

Не пропускайте криминалната драма „Правилата на играта” тази вечер от 22.15 ч.