Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ подобри настроението и бюджета на поредния финалист. Шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева в шоуто на 8 юни по NOVA, получи Лилия Иванова от град София.

Тя извоюва победата, като изтегли най-голямо число в предварителната игра. Лилия завъртя „Колелото на късмета“, с което определи, че ще се бори за сума в размер на 150 000 лева.

Късметлийката сподели, че иска да си купи собствено жилище. Тя започна уверено и с три верни предположения си натрупа 20 000 лева. Играта я изненада с бонус печалба– 5-дневна почивка за двама в Барселона. След това Лилия прибави още 5000 лева към сумата си, но направи и една грешка. Въпреки това рискува, даде вярно предположение и печалбата ѝ нарасна до 30 000 лева, с които се отказа.

Велислав Раев от град Варна финишира първи в играта „На крачка от късмета“ и се поднови с автомобил Fiat Tipo. „Чувствам се супер. Бях дошъл за колата“, каза късметлията, когато седна зад волана. Незабравимото преживяване в предаването му осигури билет „Диамантена 7“.

Неговият съгражданин Русалин Георгиев победи в играта „Сейфове“, успя да утрои печалбата си и грабна 39 000 лева. Варненецът отвори сейфовете на Национална лотария заедно с Инна Симеонова-Гергова от Плевен, която си тръгна от играта с 5500 лева.

Русалин, който си беше натрупал сумата от 13 000 лева от първи кръг, се справи безупречно със златните сейфове. Без грешка улучи двата символа за утрояването и грабна 39 000 лева. Късметлията сподели, че ще похарчи част от сумата за почивка в Испания. 

Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.