Гледайте „Пръстен до пролетта“ от 12.30 ч., „Да изненадаш любовта“ от 14.15 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Неочаквана смърт“ от 16.00 ч. по NOVA.

Звездата от поредиците „Вещиците от Ист Енд” и „Федерални свидетели” Рейчъл Бостън ще търси причината за провала на връзките си в романтичната комедия „Пръстен до пролетта“ от 12.30 по NOVA. Рейчъл се превъплъщава в 30-годишната Карин - лъчезарна дама, която все още не се вълнува от житейските стъпки, които й предстоят. Всичко се преобръща в деня, в който заедно със свои приятелки посещава врачка, която й предсказва, че ако не се омъжи до пролетта, ще остане сама завинаги. Приятелят й Брус я напуска и тя се втурва в търсене на бившите си гаджета, за да разбере каква е била причината за разделите им. През цялото това време обаче не забелязва интереса на Том - привлекателен бизнесмен, който е влюбен в нея. Дали вторачването в миналото няма да попречи на бъдещето й?

Неделният кино следобед продължава с историята на популярния актьор от сериала „Малки сладки лъжкини” Брант Дохърти и изгряващата звезда Лекси Джоиваньоли ще открият, че една игра може да доведе до откриването на твоята истинска половинка в романтичната комедия „Да изненадаш любовта“. Лекси Джоиваньоли влиза в ролята на неуспешната актриса Клариса, която се връща в родния си град, за да присъства на сватбата на свои приятели и решава да ги впечатли, като твърди, че се среща с голяма знаменитост – Час Хънтър (Брант Дохърти). Ситуацията излиза от контрол, когато историята става публична. За да избегне публикации в жълтата преса, Час се съгласява да се присъедини към сватбеното тържество, но в замяна Лекси трябва да се преструва на негова годеница. Играта обаче постепенно започва да се превръща в реалност. 

В последния филм от неделния маратон Аурора Тийгардън отново ще се забърка в разследване на убийство, този път на детектив Джак Бърнс. Около нея започват да се случват доста необичайни неща, затова й се налага бързо да разчете посланията преди да е станало прекалено късно.

Не пропускайте романтичните комедии „Пръстен до пролетта“ от 12.30 ч. и „Да изненадаш любовта“ от 14.15 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Неочаквана смърт“ от 16.00 ч. по NOVA.