Той бе изгонен от състезанието заради липсата на увереност и невниманието, с която подразни не само съотборниците си, но и шеф Ангелов.

Началото на вечерта започна с оспорваната битка между Реджеп и Георги, в която Георги си извоюва заслужена победа, благодарение на майсторското ястие от жабешки бутчета и новозеландски миди, което приготви. Очарован от изпълнението му, шеф Ангелов нареди на Георги до началото на вечерната резервация да инструктира всички готвачи в кухнята как да приготвят т.нар. „Морски риф“ by George.

Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen България

По време на резервацията Реджеп и Георги трябваше постоянно да разменят лидерските си позиции в двете кухни, като ги държат под контрол, въпреки конкуренцията помежду им.

Работата в екип накрая сработи, а резервацията приключи успешно, но Реджеп и Георги трябваше да изберат кого да номинират. Без никакво колебание те посочиха Цветомир и Теодор.

Георги се изправя в ожесточен дуел за оцеляване в Hell’ Kitchen

Финалното решение на шеф Ангелов беше трудно, но в крайна сметка той посочи за изгонване от Кухнята на Ада Теодор.

„Имаш бъдеще и качества, но ти липсва увереност. Трябва да можеш да се заявиш, да имаш самочувствие, категорично и на глас. Трябват ми хора на първа линия“, категоричен бе шеф Ангелов.

Кой ще бъде победител в напрегнатата битка? Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.