Дамите ще трябва да направят разлика между самонадеяност и самоувереност в кухнята, а невежеството на един готвач ще вбеси шеф Виктор Ангелов

Тази вечер от 21.00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на горещото кулинарно шоу ще видят ново попълнение в мъжкия отбор с амбициозната заявка да върне баланса в Кухнята на Ада. Но каква ще бъде развръзката и дали това няма да се окаже бомба със закъснител, заложена в синия отбор, ще разберем в новите епизоди на Hell’s Kitchen България тази седмица. В червения отбор ще се разгарят стари конфликти, но с нова стратегия - една от дамите ще приложи хитра тактика, за да даде урок на съотборничките си. На дамите ще се наложи да научат болезнено каква е разликата между самонадеяност и самоувереност в кухнята, но и да се опитат да подтиснат личните си емоции в името на отбора. Една дума ще доминира в червената кухня – вълнение. Сълзи ще се леят и широки усмивки ще греят, наред с драматични самообвинения и горещи обещания. При сините пък успехът ще върви ръка за ръка с темпото в кухнята, но невежеството на един от готвачите ще извади от равновесие шеф Виктор Ангелов. Каква ще е причината и кой е той - ще разберем в 21.00 часа по NOVA.

Георги е първият готвач с авторско ястие в Hell’s Kitchen България

С дневното си предизвикателство шеф Виктор Ангелов ще постави на сериозно изпитание чувството за отборност на своите готвачи. След близо месец в Hell’s Kitchen България професионалистите ще покажат, че въпреки суровата подготовка в Кухнята на Ада все още трудно могат да загърбят собствената си индивидуалност. Уроците по кулинарно майсторство ще се редуват със сурови житейски изпитания, а слабите звена в двете кухни няма да са тези, които всички очакват. Един готвач сериозно ще шамароса съотборниците си, но дали шеф Ангелов ще одобри подобна тактика? Ще има тежки думи, открити обвинения, сълзи и обещания, но и надценени в майсторлъка си готвачи.

Теодор се раздели с Hell’s Kitchen България

Вечерното изпитание и за двата отбора няма да започне безоблачно, но как ли ще завърши?

Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen България

Сините ще боксуват в желанието си да се сплотят, а при червените един конфликт ще заплашва да разруши цялата кухня. Изненадващо при дамите - една опитна ръка ще успее да овладее емоциите, но на каква цена? А може би ключови за успеха на червената кухня ще се окажат една похвала и куп щастливи усмивки? При мъжете обаче разрушителното его ще доминира, но този път гарнирано с липса на галантост, космополитност и чисто невежество. Търпението на шеф Виктор Ангелов ще е поставено на карта, а една постъпка ще го извади от равносие и ще нажежи обстановката в Hell’s Kitchen България. Ще има ли наказани готвачи ще разберете в 21.00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.