Тото и Лъчо от "Скандау" разказват за първия си виртуален концерт и участието на Тото в „Като две капки вода” в „Събуди се”

За шоуто „Като две капки вода”

В третия лайв на „Като две капки вода” Тото грабна първото място за вечерта с изпълнение на  Shaggy и неговото „groove“ звучене, печелейки гласовете на жури и зрители. Днес той разказва за участието си в „Като две капки вода” пред зрителите на „Събуди се”.

Фики с истински рок и поредна победа в „Като две капки вода“

„С женските образи – Мадона и Пинк, в шоуто беше ужасно. Лъчо всеки път се шегуваше с мен. Образите са тежки, особено на токчета”, разказа Тото.

Галя: В „Като две капки вода“ за първи път усетих пеперуди в стомаха

„Още в началото сме слушали много братя Мангасариян и сме ги изучавали, така че Тото имаше късмет с този образ”, допълни Лъчо.

Димитър Маринов – за избора между България и завръщането в САЩ

„В понеделник ми предстои Бекстрийт Бойс и това е най-тежкото, което трябва да правя. Всеки път се заричам, че следващия път ще се представя по-добре. Имам чувството, че вече се шегуват с мен на този бутон. Миналия път направих три образа, сега трябва да направя пет. Другия път какво ще ми се падне – норвежкият хор”, пошегува се Тото.

DARA с втора поредна победа в „Като две капки вода“

За виртуалния концерт

В петък Лъчо и Тото от "Скандау" изпяха виртуално новата си песен, която е за любов. Тя не е биографична, но е изключително сполучлива. Днес трябва да тръгне и в техния канал. Отново ще имат виртуален концерт на Гергьовден.

Още за виртуалния концерт на двете звезди във видеото от „Събуди се”.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.