NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията по връчване на наградите на 5 юли

Церемонията по награждаването на най-очакваното музикално събитие в България ще се проведе на 4 юли в Античния театър в град Пловдив.

След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново ЗАЕДНО да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу. Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой.

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената на Античния театър в  Пловдив ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес, а публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове!

Очаквайте съвсем скоро и имената на изпълнителите, които ще може да видите на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020!

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана-Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует "Ритон".

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 3 юли ще се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията по връчване на наградите на 5 юли.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото.

Билети за церемонията, която ще се проведе в Античния Театър в Пловдив на 4 юли, се продават в мрежата на Eventim