Футболните фенове ще могат да се насладят на всички мачове до края на сезона

Вълнуващи и оспорвани мачове очакват спортните фенове със завръщането на английската Висша лига след тримесечното прекъсване, причинено от световната пандемия. Нова Броудкастинг Груп продължава да предлага на зрителите висококачествено спортно съдържание, което включва и изключително наситената програма на първенството до края на юли. Като абсолютен лидер на пазара, пакетът DIEMA XTRA ще осигури на футболните фенове първокласно изживяване с излъчването на всички 92 мача от престижната надпревара.

Отложените двубои от 28-ия кръг – Астън Вила – Шефийлд Юнайтед и дербито между шампиона Манчестър Сити и Арсенал - ще дадат старт на срещите на 17 юни, съответно от 20.00 ч. и 22.15 ч. в ефирa на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

До края на месец юни футболните фенове ще видят едни от най-оспорваните сблъсъци на гиганти – Тотнъм Хотспър приема Манчестър Юнайтед в петък, 19 юни, от 22:15 ч. В неделя от 21:00 ч. е мърсисайдското дерби Евертън – Ливърпул, а при определени обстоятелства „Червените“ дори имат шанс да се поздравят предсрочно с първа титла от 30 години насам именно след този мач. В четвъртък, 25 юни, от 22:15 ч. идва ред на колосалния двубой между тимовете с най-много титли в последното десетилетие – Челси срещу Манчестър Сити. Ливърпул пък може да гостува като шампион на Манчестър Сити на 2 юли от 22:15 ч.

В спортната програма на 17 юни се завръща и финалният етап от испанската баскетболна Лига Ендеса. Надпревара в две групи от по шест отбора ще определят полуфиналистите в продължение на 10 дни. Сблъсъците от турнира стартират с мачовете Барселона и Ховентуд в 16.30 ч., Тенерифе – Уникаха от 19.30 ч. и Билбао – Баскония от 22.30 ч. в ефира на канала NOVA SPORT.

Проследете най-интересните спортни събития през юни на живо в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.