Певецът сподели пред „На кафе” как се чувства след поредната победа в шоуто за имитации

В понеделник вечер Рафи успя да смае всички от сцената на „Като две капки вода” с превъплъщението си в образа на Лайза Минели и изпълнението на вечния хит Cabaret. Детайлите, до които той беше достигнал в представянето си, бяха оценени от жури и публика. „Винаги се вълнувам, когато пея толкова голям изпълнител като Лайза Минели. Аз съм израснал с нея, защото родителите ми слушаха такава музика. За мен е огромно удоволствие да пея, но и не само – да спечеля епизода с нейния образ”, каза развълнуван Рафи минути след финалното си изпълнение.

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ с мюзикъл и стъпките на Лайза Минели (ВИДЕО+СНИМКИ)

Съдбата или по-точно ръката на Зуека отреди следващия път Рафи да влезе в образа на Джеймс Браун. Изпълнителят използва израза на Фънки и нарича шанса си къса клечка.

„Той е кръстникът на соул музиката – това е един от най-великите изпълнители, някога раждали се на тази планета, но същевременно това е един от любимите ми артисти. Един от хората, които най-много ме е вдъхновявал. За мен важен момент ще бъде дали ще мога да се отнеса с нужното уважение към този образ, за да го направя по най-добрия начин. Ще дам всичко от себе си и знам, че тази седмица ме очакват много тренировки и много танци”, каза той.

Как според него трябва да се отнасяме към късите клечки в живота и колко е важен пламъкът – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.