Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Трагикомедията за верния домашен любимец спечели безапелационно оспорваната филмова надпревара в петата седмица на „Великият понеделник”.

Тази вечер от 21.00 ч. ще осъзнаем, че някои приятелства продължават повече от един живот. Кучето е не само най-добрият приятел на човека, но то намира смисъла на своето съществуване в живота на хората, които среща. „Кучешки живот 2” е продължение на филма от 2017 г. „Кучешки живот” и е базиран на едноименния роман на американския хуморист, мотиватор и писател Уилям Брус Камерън от 2012 година.

„Студено отмъщение“ е победител в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

След като отново се събира с Итън (Денис Куейд), Бейли (с гласа на Джош Гад) живее щастливо във ферма в Мичиган заедно с него и съпругата му Хана (Марг Хелгенбергер). Той обича новия си приятел: малката дъщеря на Итън и Хана Си Джей (Катрин Прескот), особено когато тя тайничко му дава бекон, докато семейството се храни. Когато Итън осъзнава, че душата на старото куче Бейли се кани да напусне този свят той моли Бейли да открие Си Джей и да я пази. Прероден като кутре, Бейли става куче на Си Джей и споделя приключенията си с нея и най-добрия й приятел. За кутрето Си Джей е новото попълнение в глутницата, която има завинаги неговата безкрайна обич и подкрепа. Колкото ѝ животи да му отнеме това, Бейли винаги успява да открие господарката си, за да се грижи за нея. Ще успее ли Бейли да закриля порасналото момиче и през какви трудности ще му се наложи да премине ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Почитателите на седмото изкуство вече могат да намерят новите седмични предложения на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен възможността да определят какво да се излъчи на малкия екран, зрителите по традиция ще могат да спечелят и атрактивни награди. За двама от гласувалите през седмицата ще има страхотни брандирани тениски, а трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

„Привличане“ е победител в третата седмица на „Великият понеделник“

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 16 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.