Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Напрегнатата екшън-драма взе превес и спечели заслужено зрителския вот в оспорваното гласуване тази седмица.

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще се пренесат в лъскавия курортен град  Кихоу в Скалистите планини, където живеят добродушният шофьор на снегорин Нелс (Лиъм Нийсън) и любящата му съпруга (Лора Дърн). Градската управа току-що е отличила Нелс с титлата „Гражданин на годината“, когато съдбата нанася върху семейството му най-съкрушителният удар - синът му става жертва на безмилостно убийство от членове на наркобанда.

Болката от загубата ще отведе Нелс по безпощадния път на отмъщението, а свързаните с престъплението ще започнат да изчезват мистериозно един по един, докато Нелс не стигне до истинския отговорник и поръчител на ужасното деяние – опасния наркодилър Викинг (Том Бейтман).

Филмът е римейк на „По реда на изчезване“ от 2014 г. Заснет е през 2017 г., но е пуснат за разпространение две години по-късно, а Лиъм Нийсън прави заявление, че това е последният екшън герой, в който се превъплъщава. Негови екранни партньори в зрелищния екшън са носителката на „Оскар“ Лора Дърн, Том Бейтман, Майкъл Еклунд и Брадли Страйкър. Любопитен факт е, че и двете ленти са режисирани от Ханс Петер Моланд.

Почитателите на седмото изкуство вече могат да намерят новите седмични предложения на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен възможността да определят какво да се излъчи на малкия екран, зрителите по традиция ще могат да спечелят и атрактивни награди. За двама от гласувалите през седмицата ще има страхотни брандирани тениски, а трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 9 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.