Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Хитовият български филм спечели безапелационно оспорваната филмова надпревара в третата седмица на „Великият понеделник”.

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA  ще станат съпричастни на една свежа тийнейджърска история, между драма и комедия, за живота в училище и извън него. В центъра на сюжета е завладяващата история за успеха, амбициите и любовта, които вълнуват всички поколения. Филмът разказва за очарователна учителка по история и инструктор по танци Лора (Яна Маринова), която е въвлечена в битка за директорското място на елитна частна гимназия. Младата учителка се оказва в пряка конкуренция с амбициозна и коварна своя колежка (Койна Русева).
В същото време в училището е назначен нов преподавател по музика Калин (Александър Сано), поп звезда и продуцент, който предизвиква истински взрив от емоции. Ще се породи ли химия между младите преподаватели ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA?

Междувременно, в поверения 12-и клас на Лора се завихря различна интрига – дъщерята на основния спонсор на елитната гимназия Диана (Луиза Григорова), красиво, разглезено момиче, демонстриращо луксозен начин на живот, стига до крайности в манипулациите си. Коя ще е нейната цел в интригите и на кого ще подлее вода - класната или най-добрата й приятелка? Вълнуващото филмово приключение, в съчетание с изключителната танцова хореография, няма да остави никого безучастен. „Привличане“ ще ви разсмее и ще провокира неподправени емоции тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Почитателите на седмото изкуство вече могат да намерят новите седмични предложения на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен възможността да определят какво да се излъчи на малкия екран, зрителите по традиция ще могат да спечелят и атрактивни награди. За двама от гласувалите през седмицата ще има страхотни брандирани тениски, а трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 26 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.