Новият сезон на хитовия комедиен сериал стартира тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA

В четвърти сезон на любимата семейна комедия „All Inclusive“ приключенията се пренасят в курорта „Албена“, където ни очаква щура и незабравима ваканция. Създателите на сериала обещаха в „Здравей, България“, че всеки петък ще осигурят на зрителите на NOVA доза радост - нещо, което е дефицит в днешно време.

„Първи сезон започнахме в Царево, след което посетихме Велинград и след това бяхме на Банско. Обикаляме и изпълняваме концепцията, заложена още в началото, да покажем хубавите места в България, на които човек може да направи една прекрасна почивка. Целта е да привлечем вниманието но зрителите към тези места. Време е да обърнем внимание на Северното Черноморие и по точно към една от емблемите от нашето наследството, курорта Албена. Надяваме се, че след излъчването на сезона ще припомним на българите за това красиво място, в което са запазени градините и е с широка плажна ивица“, разказа продуцентът на сериала Краси Ванков.

Елена Атанасова: С нетърпение очаквам да гледам новия сезон на „Аll Inclusive”

„Изненадан съм, че за четвърти сезон продължаваме ние самите да се изненадваме и от това, в какви ситуации могат да попаднат нашите герои. Лятото винаги е цветно, слънчево и усмихнато, и е благодатно за снимки. Предстоят истории, от които на зрителите ще им се завие свят от смях. Всичко се преобръща с главата надолу. Възрастните се вдетиняват, а децата поумняват“, разкрива какво предстои в поредицата актьорът Ненчо Балабанов.

„Имаме много готина детска група в сезона. Участва бебе на година и половина и дете на шест, което е уникално. Новата звезда в сериала е Виктор Попов, който съм сигурен, че много хора ще харесат и заобичат от първия момент. С деца на море се ходи много по-сложно и ситуацията предполага много повече изненади. Отиваш на почивка, но се оказва нещо различно. Участват също така и Дебора Жечева, и Силвестър Велячки, които познаваме от предишните сезони“, допълва продуцентът на сериала.

„Героят ми Ицето проговаря на италиански, арабски и подобно на всеки сезон е в търсене на нов бизнес. Желае да се развива, да разнообразява уменията си и да ги показва, като попада в много смешни ситуации. При Ицето винаги се получават нещата, дори и да не са на 100%. Той умее да се радва на малките неща. Затова и много го харесвам този мой персонаж“, казва с усмивка актьорът Ненчо Балабанов.

Вижте как ще започне за четвърти път щурото семейно приключение „All Inclusive“, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.