Четвъртият сезон на хитовата семейна комедия започва на 17 септември с щура ваканция в Албена

„Имах поредно прекрасно лято. С нетърпение очаквам 17 септември, за да видим и на лента как сме изкарали на морето. Снимахме отново на прекрасното море, защото там винаги почивката е много чакана и хубаво преживяна. За мен истинската почивка означава наистина само да си почиваш“, споделя актрисата, на която е поверена една от главните роли в забавната поредица.

“All Inclusive” тръгва с деца на море тази есен по NOVA

„В четвърти сезон продължаваме с темата за семейството. Имахме много интересен случай с деца, които ни срещнаха случайно покрай снимките на сериала - брат и сестра. Тя живее в София, а той в Каварна. И казват: „Само да ви съобщим, че всеки петък след края на епизода на „All Inclusive”, се чуваме и обсъждаме серията, семейните отношения и начина, по който общуват хората.“ Това ме трогна много, защото за тези хора е важно да видят тези отношения, които ние представяме, от този ъгъл, от който го правим“, допълва тя.

Нели Монеджикова: Любовта при Евдокия в “All Inclusive” ме спечели

С какви нови перипетии ще се сблъскат обичаните герои и ще успеят ли да преодолеят премеждията по пътя към така чаканата морска ваканция, зрителите ще видят в новите епизоди на сериала.

Гледайте четвъртия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ от 17 септември по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.