Елизабет с безкомпромисна победа в капитанската битка

Габриела не успя да защити мястото си в „Игри на волята: България“ и краят на екстремното й приключение във формата дойде след тежка битка в епизода във вторник вечер. Тя се изправи срещу професионалния войник Мартин след три дни с него на Плажа на отшелника. Точността бе от основно значение в елиминационната игра и той се справи с четирите мишени по-бързо от Габриела, а победата му донесе 100 златни гроша и специална награда – нож, който го очакваше на безлюдния плаж.

ГАЛЕРИЯ: ​"Игри на волята: България" - сезон 3 (5 октомври)

„Разочарвана съм до някаква степен, но не защото изгубих от Мартин, а заради емоциите, които получавам тук - няма да мога да ги получа никъде другаде. За съжаление, те за мен приключват днес“, сподели Габриела пред водещите на „Игри на волята: България“ Димо и Ралица. Тя добави, че най-ценният урок, който е научила във формата, е че волята и силата на духа са най-важни за оцеляването.

Жълтите се завръщат победоносно в Резиденцията в „Игри на волята: България“

А в капитанската битка Елизабет успя с лекота да победи Калоян и Милена. Крехката, но издържлива треньорка по спортна гимнастика успя да остане хваната на дебелите дънери цели 40 минути и сподели, че без проблем би издържала поне още час. „Дошла съм да се бия. Всяка една битка за мен е удоволствие и не ме е страх от номинации“, бяха думите, с които без колебание предпочете предимство за Жълтите в номинационна битка в сряда.

Габриела ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника

За първи път в третия сезон на предаването зрителите станаха свидетели и на доброволна загуба в името на друго племе. Милена от Приключенците завърши участието си в битката първа, за да даде шанс на Калоян от Бойците да се бори за спечелването на храна. Този жест тя оправда с липсата на мотивация от съществуващите неразбирателства в нейното племе.

„Игри на волята: България“ променя живота позитивно

Ще донесе ли спечелената преднина на Жълтите сигурна победа в номинационната битка тази вечер? Кое племе ще трябва да се срещне с Ралица на племенен съвет и да излъчи двама номинирани? Ще намерят ли Бойците сили за игрите тази вечер, въпреки глада? Ще продължат ли интригите и разделението в племето на Приключенците? – разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.