Интересът към формата е голям, защото има неочаквани обрати и показва хората в екстремни обстоятелства

В студиото на „Събуди се“ победителят от втория сезон на „Игри на волята: България“ Милен Цветков коментира, че участието му в най-екстремния телевизионен формат е повлияло позитивно на живота му след това. „В предаването буквално гориш в игрите всеки ден. Това е живец, който ти остава и ти дава приятно усещане занапред“, сподели той. Според него битките в новия сезон са още по-комплексни и по-интересни. „Дори малка част от мен тайно завижда на участниците“, категоричен е Милен.

Габриела ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника

Победителят във формата, заедно с психолога, работил дълго време с избора на участниците в „Игри на волята: България“, Ани Владимирова коментираха и безпрецедентната ситуация в предаването, довела до грубо нарушение на правилата и отнемане на знамето на Шампионите, които вече се състезават с името Жълти.

„Изненадан съм, че Шампионите са успели да се снабдят с храна на Дивата река, но че са посегнали към нея – не. Гладът е сериозен фактор на тази локация“, споделя Милен.

Димо Алексиев: В „Игри на волята: България“ предстоят много изненади

„Моят начин за оцеляване на Реката беше да лежа и да спя докато мине времето. Знаех, че условията са много гадни и трябва просто да ги изтърпя“, разказва още той.

„Това е най-силната физиологична потребност у човека. Когато си застрашен като живот и сигурност, тогава регресираш на физиологичните потребности. Историята го е доказала“, обяснява Ани Владимирова и допълва, че интересът към този формат е толкова голям, защото успява да покаже хората в екстремни обстоятелства. „В последно време изразът „Това не е моето!“ беше станал много модерен. Хората често сменяха работа, местоположение, партньори. Но покрай COVID-19 и карантината се оказа, че се налага да обитаваме една и съща територия дълго и че трябва да решаваме казусите си до момента, в който намерим решение. Това се видя и в „Игри на волята: България“. Видя се, че „космосът няма да се промени, а ракетата трябва да се преструктурира“. Вторият шанс ни показва, че трябва да променяме поведението си, да поправяме грешките си“, пояснява Ани Владимирова.

Неочакван обрат донесе победа за Бойците в номинационната битка в „Игри на волята: България“

„Всеки има слаби страни, а предаването е хубаво точно, защото изпитва всичко – и физиката, и психиката на човек“ – обобщава Милен. 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.