Семира спечели 100 златни гроша и оставане в „Игри на волята: България“

В битката за спасение в „Игри на волята: България“ Габриела от Жълтите изгуби две поредни игри тази вечер и отпътува към Плажа на отшелника. Тя ще е първият воин, който ще срещне Мартин и ще разбере, че той все още участва в екстремното приключение. Студентката от НСА нямаше късмет на елиминационната битка срещу Семира и съвсем малко не й достигна, за да остане в играта.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (1 октомври)

Димо Алексиев: В „Игри на волята: България“ предстоят много изненади

„Не бих казала, че съм разочарована, защото тук изживях емоции, каквито при никакви други обстоятелства навън не бих. Адреналинът, който получавах по време на битка, е незаменим!“ – сподели Габриела след загубата. Съотборничката й Елизабет успя да надвие другите дами в битката за спасение и се прибра при Жълтите с 50 златни гроша.

Неочакван обрат донесе победа за Бойците в номинационната битка в „Игри на волята: България“

В битката за спасение Паулина успя да извоюва още една седмица в най-атрактивното риалити. Въпреки пререканията със Семира, тя успя да се концентрира и да надвие Габриела в елиминационната игра. Освен с високо вдигната глава, Семира се върна при Приключенците и с богатство от 100 златни гроша.

Дали Габриела ще издържи на условията на Плажа на отшелника? Ще се зарадва ли Мартин на новата компания? Кой ще завоюва Резиденцията? Ще останат ли Шампионите още една седмица на Дивата река? – очаквайте отговорите в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.