Жълтите избраха топла вечеря пред спасение за племето

Неочаквано предложение на водещата Ралица Паскалева към Жълтите обърна резултата след втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Племето не се поколеба да жертва успеха си в замяна на топла вечеря. По този начин Бойците се измъкнаха от поредния племенен съвет, получавайки служебна победа.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (30 септември)

Без скандали на племенния съвет Жълтите излъчиха две дами от племето, които ще се борят за оставане в най-екстремния телевизионен формат. Предстои Габриела и Елизабет да се изправят срещу Паулина и Семира от Приключенците в битката за спасение в епизода в петък.

Георги Братоев: Ще помня „Игри на волята: България“ цял живот

Вместо на отдих и подготовка за битките, Приключенците посветиха почивния си ден единствено на дрязгите помежду си. Ще повлияе ли това на важния ден за Семира и Паулина? Ще съжаляват ли Жълтите, че са приели предложението на водещата? Кои две силни дами ще се спасят и кои ще се изправят една срещу друга в елиминационна битка? Коя от тях ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника? – предстои да разберем този петък от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.