Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA

Интриги, тежки обвинения и заплахи връхлитат героите в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. Официалното съгласие на Калоян да отстъпи половината от дяловете си в холдинга на Анелия срещу развод светкавично ще доведе до проблеми. Тя ще се включи активно в управлението на строителната фирма още от първия си ден в офиса, превръщайки работата в ад за всички. Калоян е съкрушен от случващото се и ще се окаже в патова ситуация, която може да му коства всичко, за което се е борил през живота си. Загубил ли е завинаги контрола върху компанията, не пропускайте да разберете в драматичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Нови съюзници в „Пътят на честта“

След голямата сума, която спечели от сватбения пръстен на своята приятелка Ванеса, Жаки вече има пари за капарото на липсващия диамант, който Красимира иска от нея. Ще бъдат ли достатъчни, за да се отплати на Зарева и окончателно да се отърве от преследващото я тъмно минало на покойния й съпруг? Междувременно Жаки ще се наложи да обмисли и изненадващото предложение на Анелия да й продаде нейната част от компанията. Ще се съгласи ли на сделката и какви последствия може да има решението на вдовицата за брат й Калоян?

Лъжливи обещания и смъртоносни заплахи в „Пътят на честта“

Произходът на мистериозния ключодържател с надпис „Bald Eagle”, който Стивън откри в шоурума на Жаки, продължава да не му дава мира. Бизнесменът е сигурен, че той не се е озовал случайно в сейфа и има причина да се намира там. Стивън започва свое собствено разследваe, но първоначалните му усилия удрят на камък. Ще успее ли все пак да разбере какво се крие зад “Bald Eagle” и готов ли е да се сблъска с истината?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA / Красена Ангелова

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.