Припомнете си историята в епизода на документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

“Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA ще ни припомни една разтърсваща история за отношенията между брат и сестра. Магдалена е преподавател по български език и литература в столична гимназия. Тя помага на брат си Калин да намери работа в същото училище като учител по физическо възпитание. Отношенията между сестра и брат през годините са изключително добри.

Един ден обаче Магдалена става свидетел на притеснителна сцена – брат й се държи грубо с една от най-добрите й ученички Люба. Оказва се, че Калин системно тормози след часовете ученици, които не са си покрили необходимото количество нормативи. Сестрата е притеснена както за своите ученици, така и за поведението на своя брат. Проблемите обаче не свършват дотук – въпреки че Калин е семеен с деца, той има връзка с най-добрата приятелка на Магдалена - Тамара. Влюбила се в Калин, Тамара се разделя със съпруга си, но този ход остава незабелязан от Калин, който вече крои планове за флирт с друга жена. В същото време съпругата на Калин научава за неговите забежки и го напуска, изнасяйки се заедно с децата им. Напрежението в конфликта между Магдалена и Калин достига своя предел, когато сестрата случайно научава, че брат й се е опитал да посегне сексуално на ученичката Люба.

Ще надделее ли чувството за справедливост у Магдалена, за да разобличи брат си пред съда или сестринско-братската любов ще се окаже по-силна от всичко останало?

Не пропускайте развръзката в епизода на “Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA