Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Станала неволен свидетел на престрелката в центъра на София, Давидова не успява да залови на място нейните предполагаеми инициатори. Радо, Никсън и Пепи успяват да се измъкнат светкавично, а Елена може да разчита единствено на показанията на Топал. Той е извикан на разпит в ГДБОП, заедно с брат си, но каква изненада очаква младата инспекторка и ще може ли да използва престрелката като отправна точка за по-нататъшното си разследване?

Напрежението ескалира в „Братя“

Денис вече е напълно наясно, че Андреев има сериозен проблем и някой наистина подбива цените на „синята муха“, с която той се занимава. Осъзнавайки, че недоверието от страна на Радо няма да се стопи и напрежението ще продължи да расте, той се заема лично да открие, кой играе зад гърба на Андреев, за да прекрати веднъж завинаги подозренията му, че двамата със Сандо имат нещо общо с това. Какво ще открие и има ли шанс за примирие между двете враждуващи групи?

Ескалация на конфликта в „Братя“

Конфликтът между Юлия и Марин е напът да ескалира. Опасната украинка за пръв път в своя живот трябва да признае, че й е трудно да се справи с хитрия си враг. Съревнованието между двамата се оказва доста по-сериозно от обикновен битов проблем и се превръща в зловещо надиграване с пагубни последствия. На какво е готова една Опланчик, опитвайки да смаже съпротивата на неприятеля, за да покаже своето надмощие и ще допусне ли Марин да бъде надвит?

Ива рискува с опасен ход в „Братя“

Статия в известен таблоид фокусира общественото внимание върху личността и бизнеса на Топал, като повдига въпроса, защо престъпник като него още е на свобода и кой пази интересите му. Денис е бесен, понеже материалът излиза във възможно най-неподходящия за него момент и по тази причина може да му навреди повече от всякога. Гергана се заема със задачата да разбере кой е източникът, подал част от личната информация към вестника. Но внезапно Гери изчезва и Сандо е силно притеснен, че, може би, точно Радо има пръст в цялата история. Къде е приятелката му и каква е причината, от нея да няма и следа?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.