Припомнете си историята в епизода на документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът“ тази събота по NOVA ще ни припомни разтърсващата история на 49-годишната Диана, която работи в спедиторска фирма. От година жената е разделена със съпруга си и живее с дъщерите си – току що завършилата гимназия Лили и с по-голямата й сестра Калина.

Проблемите на Диана започват, когато разбира, че голямата й дъщеря поддържа любовна връзка с шефа на фирмата, в която работи. Шокирана от неморалната постъпка на Калина, тя опитва да я вразуми, но разговорът им прераства в сериозен скандал и момичето се изнася от родния си дом.

Малко по-късно Диана е още по-огорчена и разочарована, когато разбира, че дъщеря й излиза паралелно с няколко по-възрастни мъже. Тайните й афери обаче скоро са разкрити от двамата излъгани любовници. След като научават един за друг, Калина остава на улицата и е принудена да се върне у дома с надеждата майка й да й прости.

След време Калина се влюбва в приятел на малката си сестра. Неприятните спомени от миналото тъкмо са започнали да избледняват, когато се оказва, че голямата дъщеря на Диана всъщност е бременна.

Кой е бащата на детето и ще приеме ли Калина факта, че ще става майка? Как ще реагира майка й Диана на изненадващата новина?

Не пропускайте документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.