Припомнете си историята в епизода на документалното риалити този вторник следобед от 17.00 ч. по NOVA

"Съдби на кръстопът“ този вторник от 17.00 ч. по NOVA ще ни припомни историята на Албена, която е разведена от 2 години и от тогава живее сама заедно с 9-годишната си дъщеря Алиса. Тя отдавна е приела факта, че бившият й съпруг я е напуснал заради друга жена.

Преди 3 месеца обаче майката се запознава с Марко, в когото се влюбва. Двамата решават да се съберат и заживеят заедно като семейство в апартамента на Марко. В течение на съвместното им съжителство обаче Албена забелязва, че Марко я лъже за пари. В допълнение, жената разбира, че той не е техник във фирма, а регионален мениджър. Бидейки на висок фирмен пост, Марко разполага с финанси, но ги крие от семейството си. Албена е притеснена за бъдещето на връзката им, градяща се на основата на лъжи. Междувременно се появява майката на Марко, чиито отношения със сина й са съмнителни за Албена. Майка и син са в постоянен конфликт, коренът на който се крие в миналото им.

Ще разкрие ли Албена още тайни за живота на Марко? Ще просъществува ли връзката й с Марко или жената ще поднови отношения с бившия си съпруг, който постоянно иска да се съберат отново?

Не пропускайте развръзката в епизода на „Съдби на кръстопът” този вторник от 17.00 ч. по NOVA.