Водещата представи прогнозата за времето в компанията на любящото и пълно с енергия кученце

Лицата на Прогнозата за времето на NOVA продължават благородната си инициатива „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. 

Ако търсите забавен и верен приятел, то Иречек е точно за вас. Намерен е преди около 6 месеца да се скита по улиците на село близо до планината Рила. Именно затова е кръстен на третия по височина връх в тази планина. За съжаление дълго време е бил гонен и ритан, преди да срещне своите спасители. Намира ги докато те разхождат своето куче и не се отделя от тях. Явно усещащ, че силите му са на привършване той остава пред вратата на единствените хора, които не му обръщат гръб, с надеждата да намери спасение. Не след дълго късметът му се усмихва и непознатите, които случайно среща се превръщат в негово приемно семейство.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси приятел с голямо сърце за Моника

След кратко боледуване и посещение при лекар, в момента Иречек вече е напълно здрав, а от скоро е и кастриран. За съжаление той е доста голямо куче и трудно може да живее в апартамент, където всъщност е в момента. Именно поради това неговите временни стопани и инициативата „Време за надежда“ търсят дом, където Иречек ще може да тича и да се радва на това, което до сега не е срещал, а именно любовта на хората. В замяна той ще ви бъде верен приятел, който винаги ще ви развеселява. Разбира се както с други кучета, така и с малки деца.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси дом за котарака Мики

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси семейство за сладкия Пако

В момента тежи около 28 килограма и живота все още е пред него. А всички ние се надяваме, че някъде сред нас има човек, който е готов да сподели едно малко ъгълче от своя дом и сърце за да даде на Иречек шанс за един по-добър живот.

Ако вие сте този човек може да се свържете със стопаните му на телефон: 088 588 0007. Също така можете да пишете на имейл: irechekthedog@gmail.com , както и във фейсбук страницата направена специално за него: Irechek The Dog
Иречек ще ви очаква с нетърпение!