Водещият представи прогнозата за времето в компанията на прекрасното, игриво и гальовно кученце, спасено от Animal Rescue

Днес Ники Василковски търси човек, който да осигури дом и любов на прекрасната, любвеобвилна и гальовна Моника. Лицата на Прогнозата за времето на NOVA продължават благородната си инициатива „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Водещите призовават хората да правят осъзнат избор при осиновяване на бездомно куче, напомняйки че това решение е и голяма отговорност. Те проследяват историята на всяко едно от тях в рамките на инициативата.

Като повечето четириноги приятели останали на улицата, животът на малката Моника започва като филм на ужасите! Едва на около 3 месечна възраст е изхвърлена, завързана в чувал. Случайни хора я намират и когато я изваждат, виждат кутре обляно в кръв и с изкривено лице. Най-вероятно преди да бъде захвърлена на пътя е била жестоко ритана в главата, от което челюстта и е била счупена на няколко места. Така Мони е закарана в приюта на Animal Rescue. Там след преглед вече е ясно, че за да може да се храни и да не се инфектира раната ще е нужна незабавна скъпоструваща операция. За щастие веднага се намират дарители и всичко завършва със щастлив край. Моника е успешно оперирана и бързо успява да се възстанови. 

„Време за надежда“: Ники Василковски търси дом за котарака Мики

В момента това прелестно куче вече е на 6 месеца. Преминалa е всички ваксинации и е кастриранa. Незаслужения ужас в началото на живота и вече е в миналото. В момента организацията Animal Rescue се опитва да поправи тази несправедливост, като намери хора, които да я обичат и глезят, както тя заслужава! 

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси дом и любящо семейство за Лиско

„Време за надежда“: Ники Василковски търси любящ дом за прекрасната Моли

Ако смятате, че вие сте този човек може да се свържете с организацията по един от следните начини: 

Може да намерите Моника в приюта на Animal Rescue, на ул. „Хан Богров“ №20 между селата Горни Богров и Долни Богров. Всяка събота между 11 и 16 часа там се организират разходки с всички обитатели на приюта, и всъщност така ще може да се опознаете с тази красавица и да започнете процеса по осиновяване. А ако имате някакви въпроси, може да посетите сайта на Animal Rescue: https://arsofia.com/bg/ или да им пишете във Facebook страницата: Animal Rescue Sofia. 

А Моника ще чака с нетърпение човека, който ще и стане истински приятел!