Водещият представи прогнозата за времето в компанията на най-дребното куче в инициативата

Лицата на Прогнозата за времето на NOVA продължават благородната си инициатива „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Водещите призовават хората да правят осъзнат избор при осиновяване на бездомно куче, напомняйки че това решение е и голяма отговорност. Те проследяват историята на всяко едно от тях в рамките на инициативата.

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси дом и любящо семейство за Лиско

Всяко куче е най в нещо. Най-милото или най-игривото, най-спокойното, най-многострадалното. Много често и повече кучета са най в една и съща категория – имаме десетки кучета, които със сигурност са най-доброто куче на света. Моли държи приза в много, много категории.

Като започнем с очевидните - най-дребното куче, което сме имали в инициативата „Време за надежда“ и най-беззъбото такова и се премине към по-оспорваните – най-кроткото и горепосоченото най-доброто. Прекрасна е Моли! Един килограм доброта и спокойствие!

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси дом и любящо семейство за Лиско

Със сигурност е доста старичка, дори не се наемаме да кажем, дали е на 12 или на 14 години. Има пателарна луксация, вероятно от раждането си. Преди 10 или дори 5 години, би могла да се оперира и това да подобри значително нейното здраве. Сега няма смисъл да се рискува живота й с тежка операция. Още повече, че и сърцето й не е в топ форма. Това обаче не е основното за Моли. Тя наистина е много специална. Толкова специална, че решихме да потърсим нейния специален човек.

Ако мислите че вие сте този човек, може да я намерите в приюта на Animal Rescue, на ул. „Хан Богров“ №20 между селата Горни Богров и Долни Богров. Всяка събота между 11 и 16 часа там се организират разходки с всички обитатели на приюта, и всъщност така ще може да се опознаете с тази красавица и да започнете процеса по осиновяване. А ако имате някакви въпроси, може да посетите сайта на Animal Rescue: https://arsofia.com/bg/ или да им пишете във Facebook страницата: Animal Rescue Sofia. А през това време Моли ще ви чака с нетърпение в приюта!