Участниците от хитовото предаване по NOVA разказват за съвместните си начинания, създаването на подкаст и анимационен сериал за крипто пазара

Неделчо и Туджаров, едни от най-колоритните участници от трети сезон на „Игри на волята: България“, са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за съвместните си проекти, за пътешествията си и застават един срещу друг като капитани на отборите при седмичния куиз.

„Още от влизането си в „Игри на волята: България“ осъзнахме, че идеята за участие и при двама ни е била еднаква. Искаме да покажем на зрителите, че може да се играе не само физически с бицепси и мускули, но и трябва да се мисли, да се прави стратегия. „Игри на волята“ е преди всичко социална игра. В България не е прието все още и малко хора я играят качествено. Станахме приятели и имаме еднакво виждане за Играта, затова и решихме да научим хората как се прави. Създадохме нашия подкаст, който е с името „надкаст“, където обсъждаме риалити шоутата по телевизията. Подготвили сме се и за следващия сезон на „Игри на волята“, разказва пред Гала пътешественикът и стратег Верислав Туджаров.

Започват снимките на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“

„Подготвях се за влизането си в предаването 2-3 месеца. Другите участници също дълго се подготвят, особено спортистите, които в действителност се готвят цял живот. Те имат много голяма преднина пред такива любители като нас. Най-доброто би било да има нещо средно между нас и физически добре подготвените участници. Ще е интересно за гледане подобно предаване“, допълва майсторът на стратегии и пъзели Неделчо.

И двамата участници от трети сезон признават, че са търсени за съвет от някои от настоящите участници и то още при кастингите за предаването. Самият подбор на кастинга е доста труден, тъй като трябва да изпъкнеш и да покажеш качества сред голяма конкуренция от хиляди желаещи да участват в хитовото предаване по NOVA.

„Туджаров е като coach и може направо да подготвя хора за влизане в предаването. Аз им казвам базови неща, но може да гледат всичко това, което им разказваме в „надкаст“, споделя Неделчо.

За създаването на анимационен сериал за крипто пазара

„От година наблюдавам крипто света и забелязах, че и в него има много хумор. Затова реших, че е подходящото време да направя анимационен сериал и за него. От три месеца правя сериала, а Туджаров ми помага за английската версия. Решихме този път да го стартираме едновременно и за България, и за международния YouTube канал. Забавно е и вече върви трейлъра за сериала. Безплатен е и всеки може да го гледа“, разказва повече за съвместния им проект аниматорът. „Неделчо нарисува ръчно над 10 000 картинки и му отне доста време. Мисля, че ще се хареса на много хора и ще им помогне да го разберат този свят на крипо валутата“, допълва Туджаров.

И двамата участници споделят освен страстта си към риалити игрите и желанието си за пътувания. Но за разлика от Туджаров, който е страстен пътешественик, превърнал хобито си в професия, като описва преживяванията си в блог, то Неделчо признава, че е по-скоро турист, любител на плажове и кръчми.

„Пред около месец бях в Германия, като минах през Словения. Бях на гости на приятел и това, което ме впечатли е един замък, направен от един луд баварски крал, фен на Рихард Вагнер. Известен е на повечето хора, но аз го посетих за първи път. Тъй като кралят е бил фен на романтичните опери на Вагнер, е изхабил тон пари да го построи във време, в което не са се строели замъци. Disney го използват за своето лого. Отидох да разгледам замъка и си търсих подходящо място за снимка. Минавах под бодлива тел и стръмни пътеки и си мислех, че няма да има никакви хора на избраното от мен място, но за моя изненада имаше тълпи. Повечето от нации, които обичат да нарушават правилата – индийци, руснаци, китайци бяха там за селфита и трябваше да чакам на опашка, за да направя своята снимка. В началото на годината минах през Дубай, което не е моето място, тъй като е много изкуствено. Няма я старата култура, в която се потапяш в света на Аладин. В Дубай тя липсва. Там виждаш футуристичен свят, небостъргачи и по-скоро се потапяш в бъдещето. Предстои ми пътешествие в Южна Испания, а зимата на топло в Азия“, споделя повече за пътешествията си Туджаров.

Повече истории от колоритните участници гледайте във видеото.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.