Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Епизодът на документалното риалити "Съдби на кръстопът тази събота от 17.00 ч. по NOVA разказва историята на 17-годишна ученичка, която разбира, че е бременна едва когато идва момента да роди.

Младото момиче изпада в неясни за околните, нервни състояния. Това не остава скрито за най-добрата и приятелка и за баща й, който се грижи сам за нея. Двете момичета посещават за поредна година санаториум за отслабване със специален режим на хранене, диети и тренировки. Изгонени от там поради неясни обстоятелства, двете момичета прекъсват връзката помежду си. Тийнейджърката спира да посещава училище за няколко седмици и си е изключила телефона. Нейната приятелка решава да я потърси и е изумена от новината. Оказва се, че ученичката е имала цветна бременност и е родила дете, без това да се разбере от околните. Момичето е в шок, а изненадата на родителите и приятелите ѝ е огромна. Нещата се усложняват, когато тя отказва да разкрие кой е бащата.

На този въпрос младото момиче не желае да отговори на приятелката си. Дори отказва да сподели и със собствения си баща, който от своя страна е приел фактите и е съгласен да се грижи за детето и за внучето си. 

Каква тайна се крие зад нейната бременност? Не пропускайте епизодa на "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA.