Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Епизодът на документалното риалити "Съдби на кръстопът тази събота от 17.00 ч. по NOVA разказва историята на преподавател в столично училище, който има връзка с абитуриентка. Съпругата му е в шок, а родителите на ученичката търсят правосъдие.

Повече от две години 50-годишният Йордан Мутафчиев е щастливо женен за 22-годишната Даниела и имат дъщеричка на 5 месеца. Бракът им обаче не се радва на одобрение нито от страна на родителите на Даниела, нито от техните съседи. Нещата се усложняват, когато Даниела получава анонимно писмо, според което съпругът ѝ има връзка с една от ученичките му. Младата жена се изпълва със съмнения, защото любовта ѝ с Йордан също е започнала в училище, където той е бил неин учител. 

Йордан води двойнствен живот, а Даниела се оказва поредната играчка, с която той се опитва да върне младостта си и отново да се почувства неустоим. Младата майка ще мине през много перипетии, за да разбере, че връзката й с 30 години по-възрастният от нея учител е била обречена на провал от самото начало.

Каква ще е развръзката, не пропускайте епизодa на "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA.