Лицето на NOVA, което ще бъде част от екипа, който ще отразява Мондиал 2022, разкрива кой е големият фаворит за спечелването на големия форум

С наближаването на старта на Мондиал 2022, е време да запознаем футболните фенове с лицата на NOVA, които ще са част от екипа, който ще отразява големия форум.

Едно от тях е футболният рефер, журналист и коментатор Павлета Рашкова, която споделя кой отбор ще подкрепя по време на голямата футболна надпревара и разкрива кои според нея са големите фаворити за спечелването на Световното в Катар.

Валерия Видева: Бразилия и Аржентина са сред фаворитите на Световното първенство по футбол Катар 2022

Кой е големият фаворит за спечелване на Световното първенство?

Едва ли има Световно първенство, на което Бразилия да не е основен кандидат и фаворит за спечелването му и със сигурност този Мондиал няма да направи изключение, имайки предвид с какви играчи разполагат „Селесао“. Голяма час от тях са основи в топ европейски грандове, знаейки колко ожесточена е вътрешната конкуренция в отбор, то със сигурност Бразилия има пълния потенциал за нещо голямо. Няма как да не погледнем и към някой европейски гранд и бих се насочила към Франция. Те ще имат може би най-тежката задача – да се опитат да защитят титлата си, но пък звездната селекция на Дидие Дешан няма да бъде изненада, лично за мен, ако успее да повтори триумфа си от преди четири години.

На кой от участниците симпатизираш?

Отборно симпатизирам на Испания. Това беше отборът, който ми грабна вниманието още в началото, когато започнах да гледам футбол. Тогава заради големи футболисти като Раул, впоследствие Касияс, Давид Вия, Иниеста, това звездно поколение. В момента не е чак толкова звездно, но пък предпочитанията ми не са се променили, така че ще стискам палци на Испания.

Цялото интервю с Павлета Рашкова може да видите във видеото на gong.bg.