Лицето на NOVA, което в тандем с Ясен Деянов ще отразява Мондиал 2022 в специалните студиа, разкрива кой е големият фаворит за спечелването на големия форум

Броени дни остават до старта на Световното първенство по футбол в Катар, а лицата на NOVA, сред които и водещата Лилия Мустакова, се подготвят да отразяват всичко най-интересно от Мондиала за феновете на футбола.

Журналистката, която в тандем с Ясен Деянов ще запознава зрителите на NOVA с всичко най-интересно от Катар, днес споделя кой отбор ще подкрепя по време на голямата футболна надпревара и разкрива кои според нея са големите фаворити за спечелването на Световното първенство по футбол.

Журналисти на NOVA ни пренасят на Мондиал 2022 в Катар

Кой е големият фаворит за спечелване на световното първенство?

Ако трябва да кажа за личния си фаворит, това е Англия, но ако говорим за фаворит на букмейкърите това е Бразилия. Може да бъде и Франция, тъй че според мен ще бъде едно много оспорвано световно първенство и наистина не мога да предположа кой ще бъде победител.

На кой от участниците симпатизираш?

Вече казах. Аз симпатизирам на Англия. Живяла съм там, учила съм години там, имам семейство там. Англия е като мой втори дом и винаги съм я приемала като моя втори национален отбор и много ще се радвам да ги видя на финал, който печелят.

Георги Славчев: Сред обичайните заподозрени са Бразилия и Аржентина

Кой мач от групите очакваш с нетърпение?

Всички мачове от групите са интересни, всички са различни. Може би мачът Англия срещу САЩ, тъй като все пак има и лека историческа нотка и мисля, че ще бъде интересен за гледане.

Кой отбор ще бъде приятната изненада на турнира?

Англия? Искрено се надявам да е Англия. Със сигурност би било изненада, защото досега в моя съзнателен живот не съм виждала отборът да печели финал. Ще ми се да видя и лека изненада от Германия. Надявам се да видим един малко по-конкурентен отбор от предишните първенства, тъй като след спечелената титла малко се позагубиха на световната сцена. Надявам се това да се промени тази година.

Цялото интервю с Лилия Мустакова може да видите във видеото на gong.bg.