Сериалът може да бъде проследен всеки делничен ден от 17:00 ч.

Драматичният сериал „Откраднати мечти“ се пренася в дома на вълнуващите романтични истории DIEMA FAMILY oт 21 ноември. Всеки делничен ден от 17:00 ч. зрителите ще могат да проследят епизодите на пленяващия разказ за разкъсваните между света на богатството и бедността Мерием и доведения й брат Йомер, който преди години е разделен от биологичното си семейство.

Старт на завладяващия сюжет даде решението на Мерием да държи Йомер далеч от лошото влияние на безмилостния им пастрок. Опитите да изградят ново бъдеще за себе си на ново място сложи началото на поредица драматични събития, които преобърнаха живота им. В Истанбул обаче съдбата случайно събра малкия Йомер с биологичния му баща Левент, без двамата да подозират за роднинската си връзка. Срещата с богатия бизнесмен безвъзвратно промени света и на Мерием, която постепенно се влюби в него.

В епизодите досега младата и красива жена беше изправена пред трудни избори дали да признае любовта си, наложи се да направи и огромни жертви, за да опази живота на любимия си, без той дори да подозира. Свършено ли е всичко между тях, ще узнае ли някога истината Левент и какво още предстои?

Зрителите могат да проследят епизодите на хитовата драматична поредица „Откраднати мечти“ всеки делник от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY