Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Епизодът на документалното риалити "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA разказва историята за любовта на двама тийнейджъри, която се превръща в шекспирова трагедия заради отношението на родителите. 15-годишният Васил и 14-годишната Мария са неразделни в училище и много скоро двамата осъзнават, че са влюбени един в друг. Връзката им обаче предизвиква резерви в техните родители. Ситуацията се усложнява още повече, когато Мария шокира всички с новината, че е бременна. Тази новина шокира всички – както родителите на Мария, така и майката на Васил. 

Родителите на тийнейджърката решават да я отпишат от училище и да я изпратят на село при баба ѝ. Междувременно Васил става обект на ухажване от страна на съученичката си Юлия, която не крие, че има чувства към него. Юлия, съученичка на Васил и Мария, която е влюбена в 15-годишното момче и се опитва всячески да привлече неговото внимание. В допълнение се оказва, че Юлия също е бременна от Васил. Отчаяна Мария посяга на живота си. В кулминационния момент обаче се случва нещо непредвидено...

Ще бъде ли спасено младото момиче? И трябва ли да превръщаме живота на децата си в трагедия? Каква ще е развръзката, не пропускайте епизодa на "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA.