Студентите на НБУ могат да кандидатстват с идея за телевизионно предаване или подкаст до 10 декември на nova.bg/predavaneto

Конкурсът за студентско телевизионно предаване и подкаст, организиран съвместно от Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет, навлиза в следващата си фаза. От 1 декември до 10 декември студентите на НБУ могат да предоставят своите завършени концепции на адрес nova.bg/predavaneto.

Отличеният телевизионен проект ще стартира през пролетния телевизионен сезон на информационния канал NOVA NEWS. Нова Броудкастинг Груп дава възможност за реализиране на един проект и в дигиталните канали на компанията под формата на подкаст.

Конкурс за студентско телевизионно предаване е поредната съвместна инициатива на Нова Броудкастинг Груп и НБУ

Поредиците трябва да бъдат с продължителност от 23 минути и нямат жанрови ограничения. Всички студенти от НБУ могат да се включат в конкурса, който бе обявен на специално събитие през октомври.

Селекцията на концепции за студентско телевизионно предаване и подкаст ще продължи до 20 декември, а срокът за изготвяне на пилотен епизод – до 10 февруари 2023 г. Кои ще бъдат големите победители, ще стане ясно на 20 февруари 2023 г.