Припомнете си историята в документалното риалити от 17.00 ч. в събота по NOVA

В епизода на документалното риалити "Съдби на кръстопът" тази събота ще разкажем историята на 18-годишно момиче, което влиза в остър конфликт с майка си, след като забременява за трети път от неизвестен мъж.

Дора току-що е навършила 18 години и все още живее с майка си Соня, но вече е родила две деца. Момичето е твърде незряло, за да бъде родител и е прехвърлила всички ангажименти за отглеждането на децата си, върху тяхната баба.  Соня е вдовица от пет години и улисана в грижи за прехраната на семейството е пропуснала важни моменти в живота на дъщеря си Дора, което е и причина за създалата се ситуация. Жената едва смогва да се грижи за своите внуци, но новината, че дъщеря ѝ пак е бременна прелива чашата на нейното търпение. Соня иска от дъщеря си да направи аборт, но Дора отказва, а бащата отново е неизвестен. Майка ѝ Соня обаче е решена този път да не оставя нещата така и да разбере истината.

Можем ли да приемем мисълта, че нашите деца могат да гледат свои деца? Припомнете си развръзката на историята в документалното риалити от 17.00 ч. в събота по NOVA.