Гледайте „Как да предложа на любимата?“ от 12.30 ч. и „Целуни готвача“ от 14.15 ч. на 22 септември по NOVA

Петъчният киноследобед тази седмица ще стартира с романтичната комедия „Как да предложа на любимата?“ от 12.30 ч. по NOVA. Лентата проследява перипетиите на млада жена, която е решена на всичко, за да открие любовта на живота си. В семейната лента на режисьора Джон Брадшоу участват канадските актьори Аарън Ашмор, Ерин Агостино и Брук Палсън, които ще трябва да направят своите избори за важните неща в живота. 

Марли е брилянтна в организирането на чужди предложения за брак, но самата тя няма късмет в любовта. Когато започва да подготвя най-важния си ангажимент досега, мъжът, който заплашва да застраши всичко, се оказва този, който ще й помогне да открие собствената си любовна приказка.

По-късно от 14.15 ч. режисьорът Мишел Оуеле ще ни разкрие тайните във вселената на кулинарните блогове във филма "Целуни готвача". Каква е тайната на невероятния им успех и могат ли обикновени, непрофесионални готвачи да станат кулинарни звезди? Когато Кейси Кук, изключителна кулинарна блогърка с впечатляващ брой последователи, получава възможността да напише своя собствена готварска книга, тя е решена да не изпуска тази възможност... Единственият проблем е, че всъщност не я бива много в кухнята. С малко помощ от красивия готвач Гавин Сойер и с неоспорима доза химия помежду им, те ще намерят точната рецепта за успех.

Не пропускайте „Как да предложа на любимата?“ от 12.30 ч. и „Целуни готвача“ от 14.15 ч. на 22 септември по NOVA.