Завършилата на почетното 6-то място бивша волейболистка разказва в подкаста “След Игрите” защо двамата с Елвиса не си говорят и ще стиска ли палци на Рълев на финала

Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята” 5 Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал, който предстои тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Последната оцеляла жена от сезон 5 беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа интересни истории от участието си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите.

ГАЛЕРИЯ: Колоритната участничка Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал на “Игри на волята” 5

Пред водещата Ива Иванова Денислава разкри, че е благодарна на Мартин, че я е отстранил. Причината е, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с който е била обвързана, е щял да ѝ предложи брак на съвета. Последната оцеляла жена в Игри на волята сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. Денислава намекна, че с Иван Рълев не са обвързани в момента.

Елвиса елиминира Денислава от "Игри на волята" 5

Бившата волейболистка разказа, че в момента един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов - Елвиса ѝ е тежко обиден. В “След Игрите” тя дава повече информация за пререканията между тях.

Денислава споделя забавна история, която не е излъчвана в ефир, включваща рибар на Дивата река. В епизода тя разкрива кои от участниците в “Игри на волята” са ѝ останали най-близки и говори откровено за представянето на майка си в екстремното риалити. Епизодът с участието на Денислава е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Грандиозният финал предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA! Не пропускайте да разберете кой ще спечели петия сезон на най-екстремното риалити в българския ефир “Игри на волята”.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.