Разходка зад кулисите на грандиозните му концерти в зала 1 на НДК

Последните дни на ноември бяха отбелязани с 3 концерта, които ще се помнят дълго. Зала 1 на НДК беше пълна до последното си място, заради Веселин Маринов . Репортерът на NOVA Деси Жаблянова ни отвежда зад кулисите на грандиозното шоу, специално за „Събуди се“ и ни разказва какво се случва на сцената преди голямото събитие.

„От 1997 г. правя моите концерти в края на годината и винаги съм ги мислел като нещо, което да е като разказ за почитателите ми за онова, което се е случило през отминалата година“, сподели изпълнителят.

Лесен ли е за обичане Веселин Маринов?

Обича ли да контролира всичко на сцената?

„Известен съм с това, че винаги се притеснявам да не забравим нещо. Има стотина човека, които отговарят за нещо и ако един направи малка грешка, тя може да се отрази на концерта. Винаги ги мисля нещата до последно. Толкова много хора работят и един да се разболее, и всичко отива на вятъра. Нормално е да се притеснявам“, разказва за желанието да изпипа до последния детайл в шоуто.

Колко са важни беквокалистите и техническия персонал за изпълнителя?

„Емоцията е неописуема. Даваме всичко от себе си. Освен, че пеем, показваме и танцови умения. Опитът е изключително ценен за нас“, разкриват беквокалистите.

Почитателите на Веселин Маринов, които бяха на концертите му споделят, че са там заради любовта си към него, творчеството му и за това, което изразява чрез музиката си. Сред публиката има и по-млади, и по-възрастни фенове, които се забавляват искрено с шоуто.

Веселин Маринов: Изпитвам огромна радост, когато видя публика от три поколения на свой концерт

Какво е усещането да се изправи пред пълна зала?

„Това е най-великият миг, когато зад завесите погледна и видя пълния салон, независимо къде е концерта. Най-хубавото за един артист е да види препълнена зала и хора тръпнещи в очакване. Те са тук, за да имат една по-различна вечер. Тогава притеснението изчезва и се отдавам на емоцията, която ме завладява“, признава Веселин Маринов.

NOVA е медиен партньор на концертите на Веселин Маринов.