Водещите Мария Игнатова и Емо Чолаков разкриват в интервю за „Телеграф“ какво да очакваме в романтичното риалити

Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” стартира в Деня на влюбените - Свети Валентин, а новият тандем водещи Мария Игнатова и Емо Чолаков посрещнаха първите 7 двойки във Вилата на любовта.  

Кой ви събра и как се случи това да сте водещи на новия сезон на „Един за друг“?

"При мен беше любов от пръв поглед, както се казва. Много се радвам, че мога да си партнирам на екран с толкова опитна водеща като Мария", споделя Емо Чолаков.
"Благодарна съм на Емо за начина, по който ме прие, за подкрепата и толерантността му. А тази вечер за първи път и зрителите ще ни видят като телевизионен тандем в премиерния епизод на „Един за друг“, допълва Мария.

Какво е по-различното от другите формати на NOVA, които сте водили и с какво този сезон на „Един за друг“ се различава от предишните?

"В основата на „Един за друг“ са човешките взаимоотношения. Нищо не е по-интересно и по-сложно от тях от психологическа и социална гледна точка. Много е интересно да наблюдаваш развитието на тези 13 двойки. Как едва сега научават някакви на пръв поглед очевидни неща един за друг. Как успяват да се подкрепят въпреки грешките на другия. За пръв път могат да се видят отстрани през погледа на останалите двойки", е мнението на водещата.

"В новия сезон ще посрещнем три двойки с риалити опит. Първата са Петър и Галена. Той е участвал във „Фермер търси жена“, а тя се хваща на бас с приятелките си и му пише в социалните мрежи. Той отговаря чак след 6 месеца (смее се). Галена явно има търпение. Имаме и двойка, която се запознава на кастинг за риалити формат – Ивана и Ивайло. Тя е 16 години по-голяма от него и влизат в „Един за друг“, за да намерят приятели. Останалите 10 двойки са нови лица, но с много интересни истории. Имаме двойки с много добро финансово състояние. Имаме такива от малки градове. Имаме и типичните градски двойки, които всяка седмица задължително излизат на вечеря. Събрали сме страхотни, свежи и добронамерени хора", разсъждава Чолаков.

Разкажете ни малко повече за мащаба на игрите, които предстоят тази година.

"Тази година сме подготвили нови предизвикателства пред двойките. Разбира се, запазили сме любимите изпитания на зрителите. Особено тези, на които и ние, и двойките умираме от смях", разкрива Емо.

Петият сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA.

Кои са двойките, които са ги впечатлили, какво е да сеснима на минусови температури и достатъчна ли е любовта за една връзка, прочетете в интервюто на Мария Игнатова и Емо Чолаков в „Телеграф“.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.