Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът“ днес ще припомни как един рутинен преглед при гинеколог става причина за разплитането на дълго пазена тайна.

Яна и Тихомир са млада двойка от София, която очаква първото си дете. Яна има тежко минало – изоставена едва на 6–годишна възраст. Тя познава майка си съвсем бегло, а за своя баща не знае абсолютно нищо. Това е оставило дълбока рана в сърцето на бременната жена и тя решава да потърси своя родител и поговори с него. Посещава майка си за първи път от 5 години, за да научи информация за биологичния си баща. За нейно голямо разочарование обаче майката се държи грубо и неуважително към дъщеря си и я изгонва от дома си без да й каже нито дума. Приятелят на Яна се свързва с нейните леля и чичо, живели дълги години в чужбина. Роднините се срещат за първи път през живота си благодарение на Тихомир. Очаровани от племенницата си, лелята и чичото на Яна искат да съдействат за намирането на биологичния й баща. Отиват в местно радио, където отправят апел в ефир за откриването на бащата на Яна. Появява се мъж, който твърди, че е действителният родител на младото момиче. Дори майката на Яна го потвърждава. Но дали наистина толкова лесно се прикрива една лъжа?

Това поставя началото на неочаквани разкрития, които ще променят нейния живот. Можем ли да запазим в тайна своето минало?

Отговорите вижте в епизода на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.