Той влиза в отговорната роля на режисьор на голямото събитие, което ще се състои утре вечер в зала „Арена София“ в столицата

Ден преди големия финал на любимото телевизионно шоу за имитации „Като две капки вода“ режисьорът Рафи Бохосян ще ни позволи да надникнем в „Арена София“ – мястото, където утре вечер ще се проведе грандиозният финал на формата.

Димитър Ковачев Фънки: Старая се да правя градивна критика в „Като две капки вода“

„Подготовката за този финал е изключителна. Аз за първи път ще бъда режисьор, но това е шоу, което всички очакват от много време. Хората подсъзнателно знаеха, че някой ден това ще се случи и ние направихме това, което се очакваше от нас. „Като две капки вода“ е може би единственото предаване, което може да направи този финал на „Арена София“. А това, което зрителите ще видят утре вечер ще бъде истинско събитие за България и за страната ни. Днес ще имаме постановъчна репетиция до късно, подготвяме се, а участниците се вълнуват изключително много и са подготвили невероятни изпълнения. Така че шоуто е гарантирано“, категоричен е Рафи и споделя, че за него ролята му за осъществяването на големия финал се е превърнала в мисия.

Между „Капките“: Превъплъщенията на Джулиана Гани и Иво Аръков

„Като две капки вода“ прави живота на хората хубав и го постига с лекота, доброта и с позитивизъм. И това е магията на „Като две капки вода“.

Вратите на „Арена София“ ще бъдат отворени утре вечер в 17.30 ч., но в 19.30 ч. ще бъдат затворени, затова от предаването призовават публиката да бъде точна.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.