Музикантът коментира емоциите в предаването за имитации, градивната критика и отправя покана за благотворителен маратон

Димитър Ковачев-Фънки е дългогодишен член в журито в хитовото предаване „Като две капки вода“, но дали ще му липсва и какви емоции събира в шоуто за имитации, музикантът разказва пред репортер на „На кафе“.

„Ще излъжа ако кажа, че няма да ми липсва шоуто. Страшен купон е, а и хората, които работим сме големи сладури. Няма как да не ми липсва. Предаването осмисляше последните ми месеци и сега като мине 13 май (предстоящия голям финал на 12 сезон на „Като две капки вода“ в зала Арена „София“) ще се почувстваме сякаш изгонени от вкъщи“, признава Фънки.

Между „Капките“: Превъплъщенията на Джулиана Гани и Иво Аръков

Прави ли комплименти в предаването?

„Да, като луд! Не мога да кажа, че винаги са позитивни, но предпочитам да са и да ги правя тогава, когато трябва. В негативния коментар позитивното е, че той мобилизира този, който получава оценката. Това го мотивира да работи повече. Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа“, категоричен е музикантът.

В момента Фънки продължава да пътува активно с групата „Черно фередже“ и има много ангажименти с Коцето. Подготвя и интересни концерти и е категоричен, че музиката за него е всичко. Артистът винаги се отзовава на благотворителни инициативи и тази седмица подава ръка на едно момиче – Радост на 16 години, което се нуждае от средства за тежко лечение в Турция.

Фънки е част от инициативата  - маратон „Бягай с Радост“, която ще се проведе тази неделя, 12 май 2024 г. Благотворителният 5 км маратон започва в 9.00 ч сутринта от паметника „Гълъбите“ в Южния парк, София.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.