Той стои в основата на това участниците в „Като две капки вода“ да се справят блестящо с вокалните си изпълнения

Вокалният педагог Етиен Леви продължава да надгражда уменията им, а най-голямо удоволствие му доставя работата му с колегите и приятелите от шоуто.

Фънки – когато „Капките“ се превръщат в сълзи

„Възхитен съм от техните способности и вокални умения. В началото някои от участниците започнаха колебливо. Но с всеки изминал лайф придобиват все повече умения. Това ме прави щастлив – да бъда в помощ на тези талантливи хора. Прекланям се пред таланта и трудолюбието им. Без чувство за отговорност и професионална дисциплина – няма как да се получат нещата за толкова кратко време. На сцената на „Капките“ участниците правят и неща, които самите изпълнители снимат във видеоклиповете си. Това изисква и прекрасно пеене, и прекрасно актьорско и танцово изпълнение. Всичко е една симбиоза“, разказва Етиен Леви и споделя, че е научил много за тембъра и диапазоните на всеки един от участниците.

Владимир Зомбори като себе си: Обувките на славата са удобни

„Да дадеш своите препоръки също не е лесна работа, защото изпълнителите са много, а аз трябва да вляза във всеки образ, който те изпълняват!“, категоричен е вокалният педагог на шоуто.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.