Според водещия Герасим Георгиев-Геро са необходими интуиция, логическа мисъл и зорко око, за да се свържат уликите и да се разкрият 8-те различни самоличности

Точно в 20.00 ч. тази вечер в ефира на NOVA започна „Скрита самоличност“ - най-забавното детективско шоу в българския ефир. Участникът ще трябва да разкрие 8 различни самоличности и един тайнствен роднина, за да се опита да спечели наградата от 100 000 лв. 

"Намираме се в студиото на "Скрита самоличност" и остават броени минути до старта на шоуто. Тази вечер ще видите нещо уникално, което ще се случи за първи път в ефира на българска телевизия. Главното действащо лице е водещият Геро, който е при мен", се разхожда зад кулисите в студиото репортерът на NOVA Десислава Жаблянова, която открехва завесата към предстоящото телевизионно предаване.

Вълнуващ старт на „Скрита самоличност“ тази вечер по NOVA

"Всички сме в очакване, защото предаването е много интересно. Няма такова в ефира. Следствието се води не само от участника, който играе, а и от мен самият и нашите зрители. Всички гадаем заедно с него. Напрежението е голямо, сумите, които могат да се спечелят са много добри, но се полага и доста труд. Наистина трябва да имаш зорко око, да свързваш улики, да преценяваш, да рискуваш някой път …  Заслужава си и емоцията е много силна", категоричен е Герасим Георгиев-Геро.

Зрителите ще играят ли наравно с участниците?

"Мисля, че всеки път играят заедно с участниците, защото и аз всеки път гадая с него. Помагам доколкото мога и доколкото позволява библията на предаването, но наистина и аз гадая. Учудвам се, когато съм направил вярно предположение. Има много обрати и понякога те са в последния момент. Сумите за българския ефир са доста големи и доближават 100 хиляди лева. Това е доста добре, затова си заслужава тръпката да се играе за тези пари", разкрива водещият.

Всички играят в „Скрита самоличност“

Интуицията ли е важна тук?

"Интуицията е много важна, а също така и логическата мисъл. Трябва да се огледа и да се внимава за всеки детайл. Гледайте ни, защото започваме тази вечер точно  20.00 ч.", разяснява продуцентът Джуди Халваджан.

Не пропускайте старта на най-новия телевизионен формат „Скрита самоличност“ тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA!