Анастасия разказа, че е била написала две писма на Преслава, но така и не получила отговор.

 

В рубриката на Ани Иванова, която днес се казва \"Всичко е любов\" - Анастасия Вутова, участник в Х-фактор, се обясни в любов на фолкпевицата Преслава.


Анастасия е на 35 години и е от Варна. Във втория епизод на X Factor тя направи едно невероятно участие, като песента, която изпълни беше специален поздрав за жената, в което е влюбена.


Жената се казва Петя, но всъщност артистичният й псевдоним е Преслава. 


Анастасия е видяла Преслава за първи път преди 2-3 години на едно нейно участие. \"Просто отидох на дискотека да се забавлявам на попфолк\", допълни Анастасия. Тогава тя и нейните приятелки се снимали с певицата. 


В момента, в който аз си направих снимка, вече не ми беше забавно, беше ми някакси по-друго. Влюбено. От прегръдката. Когато я прегърнах, усетих, че я познавам и че никога не сме разделяли. Казах си – не трябва. Знаех си какво следва, ако тръгна да й казвам, че аз съм почувствала такива неща. Хората в днешно време се стряскат и си мислят най-различни неща. Това разказа участничката в X Factor.


Анастасия разказа, че е била написала две писма на Преслава, но така и не получила отговор. Именно затова и решила да участва в X Factor – за да я попита дали би изпяла с нея една песен.


Какво разказа още Анастасия Вутова за чувствата си и за самата себе си – вижте във видеото.