В Германия 3D картичка струва 5 евро. Колко струва в България - не е ясно, тъй като ги няма.

Въпреки че все по-често изпращаме на близките си електронни картички, вместо хартиени, и този бизнес е отворен за новостите.  


Картичка, получена от приятели или близки хора, които са на море, планина или край някое красиво място е със сигурност нещо, на което се радваме. За съжаление обаче в пощенските си кутии ги намираме все по-рядко, за сметка на идващите със скоростта на светлината сметки за ток, вода, телефони,парно, заеми и какво ли още не.  Ако си мислите, че картичките са отживелица  ето  опровержението.


\"Последните 5-6 години показаха, че търсенето на тези продукти е голямо и тенденцията е повишаваща\", Маркус Шрьодер, директор във фирма за производство на картички


Затова в малкото градче в Централна Германия  Хесиш-Лихтенау  от години търсят начин да запазят интереса към пазара на картичките. Оказало се, че 3D ефектите, сменящите се ефекти и ефектите с движение  се харесват  много и на все повече хора. 


В Германия 3D картичка струва 5 евро. Колко струва в България така и не разбрахме, тъй като на местата, от където можем да си купим просто ги няма. 


Ако все пак решите да пратите  картичка на някой, изберете от наличния асортимент. Със сигурност ще е по-приятна изненада от сметките и рекламните брошури в пощенските ни кутии.