Сандра Бълок и Райън Рейнолдс планират тайна сватба...

След почивката си, Сандра Бълок и Райън Рейнолдс планират тайна сватба. Тя щяла да бъде почти без роднини. Според слуховете, ще се състои на скришна поляна някъде из природата. Дали ще се случи това, все още не е ясно.

Припомняме ви, че Райън Рейнолдс е бившият съпруг на Скарлет Йохансон. Двамата се разделиха в началото на годината. Според американските таблоиди, Скарлет Йохансон нямала нищо против връзката на Сандра Бълок и Райън Рейнолдс. Освен, че приветства връзката им, е и много добра приятелка със самата Сандра Бълок.

Британска фирма, производител на сладоледи, пуска нов вид сладолед – от камилско мляко. Камилското мляко е много здравословно. В сравнение с кравето мляко е много по-ниско съдържание на мазнини, а съдържанието му на желязо е 10 пъти по-високо. В Близкия Изток хората отдавна се радват на сладоледа от камилско мляко, но в Европа това е нещо, което тепърва предстои да се случи. Камилскоро мляко ще бъде доставено от единствената ферма за отглеждане на камили, която се намира в Холандия. Единственият недостатък на леденото изкушение е, че ще бъде по-скъпо заради начина на добиване.

Том Круз и Кейти Холмс ще се изръсят с доста солидна сума за своята дъщеричка Сури Круз. Причината – спа процедури в мини спа център. Там правели на момиченцето специални прически с шампоани, лакирали й ноктите и й правели грим. Преди месец стана ясно, че малката Сури имала изключителен афинитет към марковите обувки, като особено й допадала колекцията на Марк Джейкъбс.

Какви са новите клюки около Чарли Шийн, Арнолд Шварценегер и Елтън Джон, както и всички друго интересно – разберете от \"Джуджи нюз\" и видеото.